Vi tackar alla våra härliga kunder för 2015

Nu stänger vi för gott vår lilla fabrik på kajen vid Kvickbron. Tiden vi har haft här har varit trevlig men nu skall det hända saker i området. Bra tycker vi – för det behövs en förbättring av området.

Tack alla trevliga kunder och vi får se var vi kommer att finnas 2016.

Nu börjar en ny epok och vi kommer att fortsättningsvis finnas på plats på Oxhallen Matmarknad varje lördag 10-15 på Bredgatan 25(vid Helsingborgs Bryggeri). Sortimentet kommer att vara lite begränsat men vi hoppas att vi ses framöver.

Glassiga hälsningar från

Din lokala glassleverantör

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>