2

Om oss

Helsingborgs Glassfabrik är din lokala glasstillverkare som producerat och sålt glass sedan 2005. Vi har vår glassförsäljning i norra hamn ut mot kvickbron. Glassen vi gör är lokalproducerat och handgjord premium glass. 

Helsingborgs Glassfabrik satsar på att erbjuda hög kvalité och service och vill därför alltid jobba med bästa råvarorna från Skåne och Italien. Vi gör handgjord premium glass med hög kvalité till skilland från industirproducerad glass. Vi tar även bort luften från glassen för att ge mer glass för pengarna.

Dina åsikter som kund är viktig för oss och vi är därför lyhörda så vi ständigt kan förbättras och ta fram de bästa glassarna för dig!

Helsingborgs Glassfabrik skall vara det självklara valet för glassmedvetande konsumenter!

Hört från kund

Så otrolig god glass, artig & trevlig personal. Rekommenderar starkt

Många spännande smaker som gör att man vill komma oftare så man kan prova dem alla.

Really good localy produced Ice cream! If you have the chance to visit the south of sweden or even Helsingborg you should really try them out.
 

Vi har några bekanta i Gävle där vi bor som körde inom Helsingborg påväg till Tyskland. Dem berättade om denna glassen som var så god och rekommenderade oss att köra inom om vi körde förbi. Whiskey Cream och Cocos var något vi skulle testa!